بیشتر بدانید

در مورد ساختمان در اینجا صحبت می‌کنم

بیشتر بدانید

در مورد ساختمان در اینجا صحبت می‌کنم

سلام...
من این بلاگ رو راه اندازی کردم تا فرصتی باشه که بیشتر در مورد مسائلی که می‌دونم و یا ذهنم رو مشغول می‌کنن صحبت کنم که بیشتر در مورد صنعت ساختمان است. ساختمان مساله‌ای هست که خودم روزانه باهاش درگیر هستم و مطالبی خوبی در مورد اونها می‌دونم و می‌خوام به اشتراک بذارم.

  • ۰
  • ۰

کرگیری بتن چیست ؟

کرگیر بتن به معنی نمونه برداری از بتن است. بتنی که ریخته شده و محکم شده است. با یک سری ابزار خاص از بتن نمونه گرفته می شود و به آزمایشگاه برده می شود. البته گاهی برای اتصال دو منطقه که بتن ریزی بین آنها انجام شده با عملیات کرگیری ارتباط برقرار می شود. 

کرگیری بتن توسط دستگاههای شبیه گردبر انجام می شود. فرض کنید لازم است سقف بین دو طبقه سوراخ شود و از آن چیزی خاصی عبور کند. مثلا برای تاسیسات ساختمان این سوراخ کاربرد داشته باشد. نمونه برای کرگیری هم به همین شکل است و یک سوراخ در سقف پدید می آورند و نمونه باقی مانده که شکل استوانه ای دارد را به آزمایشگاه می برند.

دستگاههای گردبر با توان مکانیکی بسیار بالا هستند و می توانند بتن با آن استحکام فوق العاده را سوراخ کنند. در این میان آب از اهمیت بالایی برخوردار است. هم برای انجام کار ضروری است و هم باعث خنک شدن مته می شود.

اگر کرگیری از بتن غیر مسلح باشد که هیچ وگرنه برای کرگیری از بتن مسلح باید از دستگاههای استفاده کرد که جایگاه آرماتورها را به ما نشان دهد تا با کرگیری از این مناطق صدمه به میلگردها وارد نشود. در واقع باید جایگاهی را مشخص کرد که به استقامت سازه خدشه ای وارد نشود.

در حالت کلی ما 4 نوع دستگاه کرگیر داریم. دستگاه کرگیر تخت، دستگاه کرگیر انتهایی، دستگاه کرگیر دیاموند و دستگاه کرگیر لوله ای که هر یک کاربردهای خاص خود را دارند.

عملیات کرگیری باید بعد از محکم شدن بتن انجام شود و سطح بتن باید تمیز و صاف باشد و دستگاه دقیقا عمود بر آن قرار بگیرد. به دستگاهی که این کار را انجام می دهد دستگاه کرگیر گفته می شود که به نوعی گردبر است. این دستگاهها حالت ثابت و متحرک دارند و قدرت بسیار زیادی را برای بریدن بتن به کار می گیرند. اطلاعات بیشتر در مورد کرگیری بتن را از این سایت بخوانید.

 

  • ۰۲/۰۶/۰۷
  • محسن شمس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی